Behandeling aanvragen

Knuffels gaan soms stuk of worden vies. Er wordt afgeraden vieze knuffels (vooral oudere) in de wasmachine te doen. Hierdoor kan deze beschadigd raken. Als je knuffel stuk is, kan ik deze voor je maken. Ook wanneer je knuffel alleen een opfrisbeurt nodig heeft of wat meer vulling kan gebruiken kan ik je hierbij ook van dienst zijn. Dun wordende stof? Deze kan ik verstevigen. Geluidsdoosje aan de binnenzijde stuk? Ik kan hem veelal voor je maken/vervangen. 

Elke knuffel is uniek en elke reparatie is daardoor ook weer anders. Dit bespreken we samen. Bij verwijdering van de oude vulling voeg altijd een hartje van stof toe gevuld met een deel van deze oude vulling en vervangen onderdelen, zodat de liefde en herinneringen van het verleden niet verloren zullen gaan. Omdat ik heel goed snap dat het moeilijk kan zijn om je knuffel een tijdje te missen (of voor je kinderen), probeer ik altijd zo snel mogelijk te werken zonder dingen af te raffelen. Maar door mijn baan en het willen onderhouden van een sociaal leven kan ik niet garanderen dat een knuffel binnen een paar week weer terug is. Weet wel dat bijv. drie weken zal klinken als een lange tijd. Maar je knuffel zal hierna weer jaren mee kunnen!

Vooraf aan elke behandeling stel ik een offerte op. Hierin staat een opsomming van de inhoudt van de behandeling en wat hiervoor de kosten zijn. Ook doe ik een inschatting van de werkuren die ik verwacht bezig te zijn. Dit is dus een inschatting waar verder geen rechten aan ontleend kunnen worden maar hierdoor heb je wel een idee van hoe intensief de behandeling zal zijn. Een specifiek uurloon vraag ik niet, maar omdat sommige behandelingen 20+ uur van mijn aandacht vragen verspreid over de avonduren en weekenden vraag ik per behandeling een bedrag wat ik in mijn ogen ‘fair’ vind voor mijn diensten. Een uitgebreide opsomming van wat ik kan en de kosten hiervan vind je onder het kopje ‘Wat kan ik‘. Het behandelatelier is gelokaliseerd in Apeldoorn.

Je kan de knuffel zelf komen brengen of opsturen via de post. Wanneer deze teruggestuurd moet worden breng ik deze verzendkosten in rekening. Vooral in de december maand kan opsturen wat extra stress opleveren omdat de knuffel soms langer onderweg is en de kans toch wel iets groter is dat hij verloren gaat in de chaos van de feestdagen. Jammer genoeg kan ik er niks aan doen als een knuffel verloren raakt in de post. Het versturen (zowel heen als terug) is op eigen risico.

Voor behandelingen zijn er elke maand vier plekken te vergeven. Zodra er weer plek is kan je via de knop hieronder het inschrijfformulier invullen en vraag ik je om je naam, telefoon nummer en email adres. Weet wel dat na het versturen van de aanvraag deze nog wel geaccepteerd moet worden. Ik mail je binnen een uur persoonlijk de bevestiging. Zolang de aanvraag nog niet bevestigd is heb je nog geen garantie op een plekje. Na de bevestiging krijg je van mij een nieuwe link met een uitgebreider formulier die je op je gemak kan invullen zodat ik alle info makkelijk vindbaar heb. Verder heb ik daarna nog een aantal foto’s nodig van je knuffel zodat ik het beste beeld kan krijgen van wat er moet gebeuren. Lees vooral ook de ‘Voorwaarden‘ zodat je weet waar je aan toe bent. Ook is de pagina ‘FAQ’s‘ goed om door te lezen.

Voor kleine reparaties, het bijvullen van je knuffel of een spa behandeling heb ik veelal nog wel eens tijd tussendoor. Hiervoor kan je mij mailen op info@knuffelrestauratie.nl samen met wat foto’s en uitleg van het probleem.

Het aanvraagformulier is vanaf komende 29 oktober om 20:00 uur ’s avonds beschikbaar om in te vullen. Ik vraag hierin dan om je naam, telefoonnummer en email adres. De aanvragen die hieruit voortkomen zullen gepland worden in December 2023. Ervaring leert dat de plekken erg snel vergeven zijn. Ook kan het gebeuren dat je denkt dat je aanvraag verstuurd is maar je toch net te laat blijkt te zijn. Wacht dus echt tot ik je gemaild hebt met een bevestiging van je inschrijving. Heb je na een uur nog geen bevestiging ontvangen? Dan moet ik je vragen het volgende maand weer eens te proberen.

Houdt er rekening mee met dat de kosten al snel kunnen oplopen naar tussen de 100 en de 200 euro per knuffel, als je een behandeling aanvraagt voor een knuffel waar veel aan moet gebeuren.