Behandeling aanvragen en wachtlijsten

Knuffels gaan soms stuk of worden vies. Er wordt afgeraden vieze knuffels (vooral oudere) in de wasmachine te doen. Hierdoor kan deze beschadigd raken. Als je knuffel stuk is, kan ik deze voor je maken. Ook wanneer je knuffel alleen een opfrisbeurt nodig heeft of wat meer vulling kan gebruiken kan ik je hierbij ook van dienst zijn. Dun wordende stof? Deze kan ik verstevigen. Geluidsdoosje aan de binnenzijde stuk? Ik kan hem veelal voor je maken/vervangen. 

Elke knuffel is uniek en elke reparatie is daardoor ook weer anders. Dit bespreken we samen. Bij verwijdering van de oude vulling voeg altijd een hartje van stof toe gevuld met een deel van deze oude vulling en vervangen onderdelen, zodat de liefde en herinneringen van het verleden niet verloren zullen gaan. Omdat ik heel goed snap dat het moeilijk kan zijn om je knuffel een tijdje te missen (of voor je kinderen), probeer ik altijd zo snel mogelijk te werken zonder dingen af te raffelen. Maar door mijn baan en het willen onderhouden van een sociaal leven kan ik niet garanderen dat een knuffel binnen een paar week weer terug is. Weet wel dat bijv. drie weken zal klinken als een lange tijd. Maar je knuffel zal hierna weer jaren mee kunnen!

Vooraf aan elke behandeling stel ik een offerte op. Hierin staat een opsomming van de inhoudt van de behandeling en wat hiervoor de kosten zijn. Ook doe ik een inschatting van de werkuren die ik verwacht bezig te zijn. Dit is een inschatting waar verder geen rechten aan ontleend kunnen worden maar hierdoor heb je wel een idee van hoe intensief de behandeling zal zijn. Een specifiek uurloon vraag ik niet, maar omdat sommige behandelingen 20+ uur van mijn aandacht vragen verspreid over de avonduren en weekenden vraag ik per behandeling een bedrag wat ik in mijn ogen ‘fair’ vind voor mijn diensten. Een uitgebreide opsomming van wat ik kan en de kosten hiervan vind je onder het kopje ‘Wat kan ik‘. Het behandelatelier is gelokaliseerd in Apeldoorn.

Je kan de knuffel zelf komen brengen of opsturen via de post. Wanneer deze teruggestuurd moet worden breng ik deze verzendkosten in rekening. Vooral in de december maand kan opsturen wat extra stress opleveren omdat de knuffel soms langer onderweg is en de kans toch wel iets groter is dat hij verloren gaat in de chaos van de feestdagen. Jammer genoeg kan ik er niks aan doen als een knuffel verloren raakt in de post. Het versturen (zowel heen als terug) is op eigen risico.

Wachtlijst

Ik werk met een wachtlijst. Een paar keer per jaar zal deze geopend worden (eerstvolgende datum is verderop de pagina te vinden). Moet er meer aan je knuffel gebeuren dan alleen een nieuw oogje, opnieuw aannaaien van een onderdeel of een beetje aanvullen van de vulling? Dan moet ik van je vragen je in te schrijven op de wachtlijst. De kosten voor een plek op de wachtlijst bedragen €5,-. Wanneer je besluit uiteindelijk toch je knuffel niet te laten behandelen wordt de €5,- niet terugbetaald. Aan de inschrijving van de wachtlijst zitten kosten verbonden zodat ik zeker weet hoeveel serieuze wachtenden er daadwerkelijk zijn. De €5,- zal uiteindelijk op de factuur verrekend worden als de behandeling uitgevoerd is.

Heb jij je ingeschreven via onderstaande link? Dan zal je van mij een nieuw formulier opgestuurd krijgen waarin je alle info kwijt kan m.b.t. de knuffel die je wilt laten behandelen, plus een link voor een betaalverzoek van €5,- inschrijfkosten. Na het versturen en de betaling krijg je van mij binnen een week een mailtje met jouw persoonlijke nummer op de lijst, een linkje naar de beveiligde pagina met de wachtlijst, het wachtwoord voor deze pagina en nog wat extra info m.b.t. de wachtlijst, de verwachte wachttijd en mogelijk kostenplaatje voor de behandeling. Twee maanden voordat je aan de beurt bent zal ik je mailen met een officiële offerte en plannen we een specifieke datum in voor wanneer je knuffel naar mij toe kan komen. Lees vooral ook de ‘Voorwaarden‘ zodat je weet waar je aan toe bent. Ook is de pagina ‘FAQ’s‘ goed om door te lezen.

Voor kleine reparaties, zoals bijvoorbeeld het bijvullen van je knuffel of een nieuw oogje heb ik veelal nog wel eens tijd tussendoor. Hiervoor kan je mij mailen op info@knuffelrestauratie.nl samen met wat foto’s en uitleg van het probleem.

Momenteel zijn alle inschrijf momenten en behandelingen uitgesteld in verband met prive omstandigheden.

Bij de inschrijving vraag ik in eerste instantie alleen nog om je naam, telefoonnummer en email adres. Een uitgebreidere vragenlijst zal na inschrijving volgen. Houdt er rekening mee met dat de kosten al snel kunnen oplopen naar tussen de 100 en de 200 euro per knuffel als je een behandeling aanvraagt voor een knuffel waar veel aan moet gebeuren.

Momenteel geen behandelingen

Momenteel worden er ivm prive omstandigheden geen nieuwe behandelingen aangenomen. Houd vooral mijn website en social media in de gaten voor updates hierover, @knuffelrestauratie.nl. Excuses voor het ongemak.

Dit zal sluiten in 10 seconden